CURSO LACTANCIA MATERNA + WEBINAR ALIMENTACIÓN SALUDABLE

Nuevo CURSO CFC: HABILIDADES DE COMUNICACIÓN EN LACTANCIA. ASESORÍA EN LACTANCIA. GESTIÓN DE LA CONSULTA

 

Este curso incluye los siguientes temas, incluyendo vídeos en calidad HD:

  • Tema 1. Habilidades de comunicación en lactancia materna
  • Tema 2. Educación para la salud sobre lactancia materna
  • Tema 3. Recursos de apoyo en lactancia materna
  • Tema 4. Salud mental de la madre
  • Tema 5. Gestión de la consulta de lactancia materna

Información de los más de 110 cursos CFC disponibles

 

Nuevo Webinar ALIMENTACIÓN SALUDABLE :COMO COMER SANO SIN ARRUINARSE

En este nuevo webinar de alimentación saludable, la nutricionista Andrea Sorinas nos dará algunos consejos sobre cómo podemos comer sano y a la vez ahorrar en la cesta de la compra.

Fecha y Hora: martes 14 de MARZO a las 18:30 H (Hora Peninsular)

Inscripción: https://www.salusone.app/aprende/webinars/como-comer-sano-sin-arruinarse?Video=1189

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.