– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Les Infermeres de Tarragona donen 6.000 euros en ajuda humanitària als damnificats pel terratrèmol de Síria i Turquia

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) ha volgut destinar el 0.7% del seu pressupost del 2022 per d’ajudar a la població civil víctima del greu terratrèmol que va assolar Síria i Turquia el passat 6 de febrer de 2023.

En total, son 6.000 euros que es destinen a dues ONG que treballen in situ en la zona afectada pel terratrèmol. S’han donat 3.000 euros per ACNUR, l’agència de la ONU per als refugiats, i 3.000 euros més a l’OPEN ARMS, ONG que col·labora en terra ferma amb els equips sanitaris per afrontar tot tipus d’emergència que necessita de resposta immediata.

Aquesta quantitat correspon a l’ajuda de la Comissió d’Ajuda Humanitària de CODITA que cada any destina el 0.7% del pressupost del Col·legi a projectes d’ajuda humanitària i social.  Enguany, des de CODITA s’ha volgut ajudar a la població més desfavorida afectada pel terratrèmol de Síria i Turquia.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.