#SMde10, la campanya del Consell d’infermeres per liderar la transformació de l’atenció en salut mental a Catalunya

La renovada  Comissió d’Infermeria en Salut Mental del CCIIC, que coordina Maria Romeu, arrenca amb deu reptes ben definits perquè Catalunya tingui una “Salut Mental de 10!”.

La Comissió d’Infermeria en Salut Mental del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CSM – CCIIC) endega la campanya “Salut Mental de 10!” per difondre i encoratjar les infermeres a assumir els desafiaments des del lideratge professional en aquest camp.

Sota els hashtags #SMde10 #CCIIC, es proposen deu reptes, un per setmana i amb el corresponent membre de la Comissió com a referent. L’objectiu de la campanya és obrir un canal de comunicació entre el Consell i les infermeres i infermers especialistes que exerceixen en serveis i unitats, específics o multidisciplinaris, de salut mental (o amb aquelles altres infermeres que hi estan interessades), per establir sinergies.

Els reptes es publicaran a partir de la primera setmana de març i es podran fer consultes enviant un missatge a l’adreça electrònica [email protected]

RENOVACIÓ DE LA CSM – CCIIC

La Comissió de Salut Mental del CCIIC s’ha renovat aquest mes de febrer i incorpora un representant de cadascun dels col·legis, amb Maria Romeu Labayen, vicepresidenta del COIB com a coordinadora, Míriam Broncano Bolzoni (COIGI), Dídac Garcia Fernández (COILL) i Pere Dalmau Llorca (CODITA). També en formen part els coordinadors dels Centres de Salut Mental, Diego Pérez Calatrava (CSMIJ) i Belén Castillo Portela (CSMA). Completen la comissió, la presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria en Salut Mental, ASCISAM, María Montoro Ruiz; i el membre del Plenari de Tutors d’Infermeres Internes Residents, Eladio Holgado Alegre.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.