BECAS MÁSTERS Enfermería

 BECAS MÁSTERS SalusPlay

Como enfermera colegiada puedes solicitar una de las 10 becas disponibles de 500€ para realizar uno de los siguientes Másters Online de SalusPlay que comienzan el 1 de Marzo:

  • Máster en URGENCIAS y Emergencias en Enfermería
  • Máster en Enfermería en CUIDADOS INTENSIVOS (UCI)
  • Máster en LACTANCIA MATERNA
  • Máster en Enfermería de QUIRÓFANO y Anestesia
  • Máster en FARMACOLOGÍA y Productos Sanitarios para Enfermería
  • Máster en GESTIÓN y Liderazgo en Enfermería
  • Máster en Enfermería DIGITAL
  • Máster en Enfermería Basada en Evidencias e INVESTIGACIÓN

SOLICITA TU BECA rellenando este formulario: https://m.salusplay.com/solicitar-beca-salusplay/

Estas becas son limitadas, siendo otorgadas por riguroso orden de inscripción.

Si tienes alguna duda, puedes hablar o mandar un WhatsApp a Eva Ramón, asesora de formación de SalusPlay, al teléfono: 639080603

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.