Targeta Groga – Avís d’aturada programada del sistema de notificació en línia de sospites de reaccions adverses a medicaments del Centre de Farmacovigilància de Catalunya

Us informem que, per tal de dur a terme tasques de manteniment en els servidors del Centre de Farmacovigilància de Catalunya, no hi haurà accés a targetagroga.cat -sistema de notificació en línia de sospites de reaccions adverses a medicaments- entre les 6:00 h del dia 9 de febrer de 2023 i les 6:oo h del dia 10 de febrer de 2023. Des de les 6:oo h del dia 10 de febrer de 2023, i fins les 24 h del dia 17 de febrer de 2023, l’accés a la notificació en línia s’haurà de realitzar mitjançant l’adreça targetagroga.salut.gencat.cat A partir del dia 18 de febrer de 2023 es podrà notificar tant per targetagroga.cat com per targetagroga.salut.gencat.cat

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.