DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8850 –8.02.2023

Mitjançant aquest anunci es posa en coneixement de les persones interessades que l´associació C.C.C. ha interposat un recurs contenciós administratiu contra la Resolució de convocatòria dels processos selectius d´estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits i de concurs oposició, i del concurs de mèrits ordinari de l’ICS del dia 30 de desembre de 2022, concretament en relació amb les bases comunes 3.1.6 i 10.2.1 i el requisit 2.b fixat en els annexos 4 a 80 (requisits específics de coneixement del català fixats individualment per a cada categoria).

Amb aquesta comunicació ens donen el termini de 5 dies com a possibles interessats per poder comparèixer i personar-nos, si així ho creiem oportú.

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8850 –8.02.2023
DEPARTAMENT DE SALUT –  INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT
ANUNCI de notificació en procediment de la citació a termini a les possibles persones interessades en relació amb la interposició d’un recurs contenciós administratiu.

Butlletí en PDF

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.