Les infermeres volen “seure a la taula estable de treball de Salut”

El Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) considera “un error” que el professional d’infermeria a la taula estable de treball pactada entre el Sindicat de Metges i el Departament de Salut.

Gerard Mora, secretari de CODITA, apunta que aquest gest “exemplifica el menyspreu al col·lectiu d’infermeria” i defensa que està evidenciat que “són un pilar fonamental del sistema sanitari”. En aquesta línia des del Col·legi consideren que “aquesta taula de treball podria servir per augmentar les ràtios d’infermeres o les seves condicions salarials”. El secretari afegeix que, “si es vol fer un canvi real a la Sanitat, s’ha de comptar amb tots els professionals”.

Des del Col·legi han volgut denunciar també que “només un 3% de les infermeres de la demarcació ocupen llocs directius i de gerència”. Una situació davant la qual se senten “invisibilitzades tot i ser el col·lectiu més nombrós del sistema”.

Més informació

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.