Enfermedades Infecciosas en la Madre Lactante – Novedades SalusOne

Nuevo EBOOK, DESCARGA GRATIS SOLO hasta el domingo 5 de Febrero ENFERMEDADES INFECCIOSAS EN LA MADRE LACTANTE

Ya puedes descargarte el manual en el que se explica la atención de enfermería sobre el manejo de la vía aérea.

Enlace para la descarga https://www.salusone.app/c/aprende/ebooks-gratuitos/enfermedades-infecciosas-en-la-madre-lactante

SALUSPORRA PARTICIPA Y GANA UNOS AURICULARES INALÁMBRICOS. 

La próxima semana un nuevo Colegio de Enfermería ofrecerá SalusOne Premium a todas sus colegiadas. Para hacer la espera más divertida hemos decidido realizar una porra y entre las personas que acierten el Colegio entrarán en el sorteo de unos auriculares inalámbricos.

Participa gratis aquí: https://forms.gle/2rFyaKyVrPFKgV4E9

Nueva Clase Streaming GYM CLASE STREAMING SALUSDANCE

SalusDance es una mezcla de diferentes estilos de música y baile, donde a la vez que te diviertes, realizas un trabajo aeróbico.

Fecha y Hora: martes 7 de febrero a las 19.00 H (Hora Peninsular)

Inscripción: https://www.salusone.app/aprende/webinars/clase-streaming-salusdance—febrero-2023

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.