“Agresiones y amenazas a sanitarios: cómo prevenirlas y cómo actuar”

Desde A.M.A., la mutua de los profesionales sanitarios, llevamos años comprometidos en la defensa y protección de los sanitarios víctimas de una agresión en el ámbito de su actividad profesional.

Es por ello que queremos en esta ocasión abordar esta cuestión, con la webinar “Agresiones y amenazas a sanitarios: cómo prevenirlas y cómo actuar, que tendrá lugar el próximo lunes 20 de febrero a las 18:00h.

 Y para ello contamos con unos ponentes de excepción que, estamos seguros, enriquecerán el seminario web abordando este tema desde diferentes puntos de vista.

 El aforo es limitado (se tendrá en cuenta el orden de inscripción hasta completar aforo).

 A continuación, podrá encontrar  un enlace para inscribirse.

https://register.gotowebinar.com/register/6535775720691407702

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.