– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Salusplay. Descubre tu nota EIR en 24 horas

Hola,

Estoy seguro de que estas deseando  conocer los resultados del  examen EIR del  próximo 21 de enero antes que nadie (y eso  que todavia no lo has hecho).  Des de Salusplay te  vamos  a  adelantar los  resultados del examen el domingo 22 a primera hora.

Un día antes de que los puiblique el  Ministerio de Sanidad.  Nuestro equipo de profesores especialistas va a dedicar toda la noche en  correguir examenes para poder enviarte las respuestas y que las contrastes con las tuyas.

QUIERO RECIBIR LAS  RESPUESTA GRATIS

 

¿Que  recibirás?

Las  Plantillas con  las  respuestas de los 5 modelos disponibles

Las preguntas  de  reserva

 

Además,  tambíen  te daremos información sobre:

Respuestas oficiales

Impugnaciones y Reclamaciones

Adjundicación de plazas  y  fechas importantes

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.