Institut Català de la Salut. Convocatòria de concurs de mèrits i de concurs oposició

Benvolguts col.legiats,

Amb data 30 de desembre de 2022, ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (D.O.G.C) la Resolució SLT/4154/2022, de 27 de desembre, de convocatòria dels processos selectius d’estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits i de consurs oposició, i del procés ordinari (taxes de reposició) pel sistema de concurs oposició, per proveir places bàsiques de l’Institut Català de la Salut (codi identificació convocatoria 100)

Les places convocades ho són en processos i sistemes diferents, tant d’infermeria com de llevadora, segons els següent detall:

Places d’Infermeria (3438 places totals):

Concurs de mèrits del procés d’estabilització: 1590

Concurs oposició del procés d’estabilització: 605

Concurs oposició del procés ordinari: 1243, 833 places torn lliure i 410 torn de promoció interna.

 

Places de llevadora (159 places totals):

Concurs de mèrits del procés d’estabilització: 101

Concurs oposició del procés d’estabilització: 37

Concurs oposició del procés ordinari: 21, 19 places torn lliure i 2 torn de promoció interna.

 

A la resolució, hi consten les bases comunes, els requisits específics per a cada categoria, els mèrits avaluables en el seu cas, i els temaris.

La dinàmica de la convocatòria permetrà que les persones aspirants facin una única sol·licitud, per a cada categoria a la qual vulguin concursar, que els possibilitarà participar en els tres processos de la convocatòria. En primer lloc, es resoldrà el procés de concurs de mèrits excepcional del procés d’estabilització (fase 1), d’acord amb el nombre de places convocades per a aquesta fase, de manera que les persones aspirants que assoleixin una destinació en aquesta fase decauran de continuar en el procés. En segon lloc, amb les persones aspirants que continuïn en el procés de selecció, es resoldrà el procés de concurs oposició del procés d’estabilització (fase 2), en funció del nombre de places convocades per a aquesta fase, de manera que les persones aspirants que assoleixin una destinació en aquesta fase decauran de continuar en el procés. Finalment, amb les persones aspirants que continuïn en el procés de selecció, es resoldrà el procés de concurs oposició del procés ordinari (fase 3) en funció del nombre de places convocades per a aquesta fase.

 

Per fer la inscripció, s’ha de presentar la sol.licitud de forma telemàtica al següent enllaç: https://www.ics.intranet.gencat.cat/SGRH/Acces.aspx?ReturnUrl=%2fSGRH%2fInici.aspx  , mitjançant el formulari normalitzat i seguint les instruccions que proporcioni l’aplicació habilitada a l’efecte. És imprescindible estar registrat en el Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) que figura a l’enllaç abans indicat per poder fer la inscripció. En cas de no estar registrat, caldrà donar-se d’alta com a nou usuari.

L’import de la taxa és de 44,05 €, i el pagament s’ha de realitzar pel mitjà en línia, amb targeta bancària VISA o MASTERCARD de qualsevol entitat.

 

El termini d’inscripció és fins al dia 30 de gener de 2023 (20 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatoria al DOGC).

El lloc, la data i l’hora de realització de les proves es publicaran al lloc web de l’ICS.

Si voleu obtenir més informació, us adjuntem el link del DOGC, on podreu fer les consultes que escaiguin:

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8823/1946746.pdf

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.