BOE Núm. 306 . Jueves 22 de diciembre de 2022

 

Es convoquen 187 places a cobrir de la categoria d’Infermer/a, de les quals, corresponen 138 a l’Oferta d’Ocupació Pública per a l’any 2021, i 49 a l’Oferta d’ Ocupació pública per a l’any 2022; i tres places a cobrir de la categoria de llevadora, de les quals, en corresponen dos a l’Oferta d’Ocupació Pública per a l’any 2021 i una a l’Oferta d’Ocupació Pública per a l’any 2022. Totes elles a Madrid i a Saragossa.

 

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 306 Jueves 22 de diciembre de 2022 Sec. II. Pág. 179242

  1. AUTORIDADES Y PERSONAL B. Oposiciones y concursos

MINISTERIO DE DEFENSA

Resolución 400/38472/2022, de 12 de diciembre, de la Subsecretaría, por la que se convoca proceso selectivo de ingreso, por el sistema general de acceso libre, para el acceso a la condición de personal estatutario fijo en plazas de la categoría de Enfermero/a, Fisioterapeuta, y Matrona en la Red Hospitalaria de la Defensa.

https://www.boe.es/boe/dias/2022/12/22/pdfs/BOE-A-2022-21768.pdf

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.