VII Jornada d’Innovació i Recerca. 15 de desembre de 2022

Ahir  vam  celebrar,  a  la  Cambra de  Comerç  de Tarragona,  la VII Jornada d’Innovació i Recerca, organitzada pel  Col·legi Oficial  d’Infermeres i  Infermers de  Tarragona,  amb  la  col·laboració  de  Salusplay,  A.M.A.  i  el  Consejo  General de  Enfermería.

Després  de la  benvinguda i  inauguració  de  la  Jornada,  va  tenir lloc  la  exposició  dels  treballs  de  recerca.

A  la  Taula  rodona-debat:  Recerca en Infermeria:  dificultats i  reptes,  van  participar com a  presentadora i  moderadora la  Sra. Ester Duran, cap de comunicació de CODITA, periodista Salutmedia,  la Dra. Carme Ferré  Grau, Professora  emèrita del  Departament  d’Infermeria de la  URV.  Coordinadora del  Programa de Doctorat en  Infermeria i  Salut,  la  Dra. Cristina  Rey Reñones,  Infermera suport a la  recerca ICS Camp de Tarragona,  la Dra.  Edurne  Zabaleta del  Olmo. Tècnica de Recerca de l’Institut d’Investigació en  Atebnció Primària Jordi  Gol,  i la  Dra.  Diana  Gil Castillejos. Infermera Clínica Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

 

 

 

A  continuació  va  tenir  lloc  la  Conferència “Infermería en  recerca a  Irlanda:  Expectativa vs realitat,  a  càrrrec de la  Dra.  Laia Raigal Aran.  Manager Cancer Trials Cluster  a  la  University College de Cork,  que  va  ser  presentada per  la  Dra.  Estrella  Martínez  Segura.

Al  final  de  la  Jornada  va  tenir  lloc  l’entrega de  premis.

El  premi a  la Trajectòria  CODITA  2022,  va  ser  per   Estrella  Martínez  Segura.

 

 

 

 

Premis pòsters:

3r Premi  amb  28  vots:  “Anàlisis d’una Infermera Clínica en  control d’Infeccions en  la  vigilància de la infecció de localització quirúrgica colon-recte 2021.  Autors:   Antonia Gárcia Pino,  Ester Rodriguez Gias,  Graciano García Pardo, Ana  Villares Jiménez,  Maria  Manuela Garcia Pino,  Ana  Zornoza  Solinis.    Amb  una  dotació  de  100,00 euros.

2n Premi amb 58 vots: “L’autocura dels pacients amb insuficiència cardíaca en  atenció primària.  Autors: Ana  Maria  López  Delgado,  Marta Allueva  Aznar,  Gisela  Mimbrero  Garcia,   Maria  del  Mar Sardá Moral,  Mar Francisco García,  Ana  Ruth Silva Orjuela.   Amb  una  dotació  de  150,00 euros.

1r Premi amb  96  vots: Programa de Totorització “Acompanya’m”.  Autors:  Antonia  Garcia  Pino,  Jesús  Esteve Ferran, Carmen  Flores Moya,  Anna  Ferre Boronat,  Maria  Pilar  Estudillo  Vizcaino,  Laia  Queralt Llaberia.   Amb  una dotació  de  250,00 euros.

 

 

 

 

Premis Treball  Fi  de  Grau  (TFG):

3r Premi TFG.  “Mejora de la  ccalidad de la consulta a distancia sin paciente efectuando una estandarización de los criterios de derivación y de respuesta entre atención primaria y  atención especializada.  Autor:   Lluís  Maria  Rius Ferrús.   Amb  una  dotació de  100,00 euros.

2n Premi TFG.  “Estudio cualitativo de la implantanción de la  eutanasia abordaje ético desde ka perpectiva enfermera en Cataluña.  Autors:  Elisabet  Rius  Chavero i  Veronica  Melero Meléndez.   Amb  una  dotació  de  200,00 euros.

Primer premi TFG.  “Ús de la  realitat virtual per disminuir el  dolor i  l’ansietat en  pacients pediàtrics  durant  procediments  amb  agulla.  Revisió sistemàtica”.  Autora:  Eva  Fresneda  Bonte.  Amb  una  dotació  de  400,00 euros.

 

 

 

Premis Treballs de Recera:

3r Premi: Anàlisis  de les  visites a  la  unitat d’urgències hospitalàries i  dels  coneixements de la  població sobre l’atenció Primària.  Autora:  Anna  Balsells  Roig.  Amb  una  dotació  de  250,00  euros.

2n Premi:  “Seguridad en  la movilización precoz y  previa  a  la  realización del  cteterismo cardíaco  en  pacientes con Infarto  Agudo de Miocardio sin  elevación del  segmento ST en  una Unidad de Cuidados Intensivos”.  Autora:  Rebeca  Ferré  Felipo.  Amb  una  dotació  de 400,00 euros.

1r Premi: “Cuidar a les  famílies amb  trastorn  mental  parental:  una  aproximació des de la definició de cuidar de J. Tronto”.  Autors:  Judit Vives Espelta,  María  Dolors Burjales Martí i  Carme  Ferré Grau.   Amb  una  dotació  de  600,00  euros.

 

 

 

 

 

Accesit ex aequoa Projectes de Recerca:

“Les competències de les infermeres i  Infermers que realitzen Recepció, Acollida i Classificació i la qualitat assistencial percebuda en  un  Servei d’Urgències Hospitalàri”.  Autors:  Jael  Lorca Cabrera,   Jordi  Adell  Urraca,  Cristina Maria Madueño Duart,  Frances Vicent Forés,  María  Jessica Moreno  Gallego.    Amb  una  dotació  de   200,00 euros.

“Satisfacción con  la  consulta de prehabilitación previa a cistectomía radical  liderada por  Enfermeras”.  Autora:  María Carmen  Velasco  Guillén.  Amb  una  dotació  de  200,00  euros.

 

 

 

Premi a  la  millor  Tesi  Doctoral:

“Efectos de una  intervención formativa a profesionales de enfermería de un  hospital de agudos sobre las diferentes lesiones  cutáneas relacionadas con la dependencia.  Autora:  Maria  Luisa  Paniagua  Asensio.    Amb  una  dotació  de 1.500,00  euros.

 

 

El  premi  Innovació  en  TIC   queda   desert.

Premi  al  Millor  Expedient  Acadèmic:

Segons les dades facilitades per la Universitat Rovira i  Virgili el  premi al  millor  expedienta acadèmic s’atorga a la Sra.  Elena Sánchez Rodriguez.  El  premi  consisteix en un any de col·legiació gratuït i  un  màster  gentilesa de Salusplay.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.