– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Entrevista a la degana Glòria Jodar, al Diari Ara

El Diari Ara entrevista la degana del Consell d’Infermeres qui demana reconeixement per a les infermeres i un model sanitari centrat en la salut i no, únicament, en la malaltia.

L’edició d’avui 12 de desembre, del diari Ara, recull una entrevista amb la Dra. Glòria Jodar, on la degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) es fa ressò de la situació que viu la Infermeria i lamenta la manca de reconeixement com a “referents de salut de la població”.

Sobre aquest rol, la Dra. Jodar recorda que “les infermeres garantim un dret fonamental de les persones, que és a rebre cures” i que ho fan “de manera professionalitzada, a partir de l’evidència científica”.

Amb aquest criteri, la degana reclama canvis en el model sanitari i que “la prevenció i la promoció de la salut” ocupin un lIoc destacat; alhora que enumera algunes de les propostes que Consell i col·legis defensen per millorar la situació de les infermeres i fer més eficient el Sistema de Salut.

Es pot llegir l’entrevista completa en aquest enllaç.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.