Formació Salusone. Webinar

DESCARGA GRATIS SOLO hasta este domingo día 11 de Diciembre?TÉCNICA DE RECOGIA DE HEMOCULTIVOS, UROCULTIVOS Y COPROCULTIVOS EN URGENCIAS.
En✅ este nuevo ebook podrás encontrar de forma resumida, las técnicas de enfermería para la recogida de urocultivos, coprocultivos y hemocultivos en tu práctica diaria.
Inscríbete?https://www.salusone.app/explora/descargas/tecnica-de-recogida-de-hemocultivos-urocultivos-y-coprocultivos-en-urgencias
Nuevo Webinar ALIMENTACIÓN SALUDABLE? COMO SOBREVIVIR A LAS NAVIDADES

Se acercan las queridas, pero a la vez tan temidas navidades, llega la época del año en que más y peor se come. ¿Cómo podemos seguir disfrutando de estas fiestas sin romper nuestros hábitos saludables?

Fecha y Hora: Martes 13 Diciembre a las 18:30H (Hora Peninsular)
Inscríbete?https://www.salusone.app/explora/webinars/como-sobrevivir-a-las-navidades?Video=982
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.