– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

BOE Núm. 286 . Martes 29 de noviembre de 2022

L’examen serà el 13 de desembre, i tan sols hi ha 2 convocats extrangers.

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 286 Martes 29 de noviembre de 2022 Sec. III. Pág. 163242

III. OTRAS DISPOSICIONES

MINISTERIO DE SANIDAD

Resolución de 21 de noviembre de 2022, de la Dirección General de Ordenación Profesional, por la que se anuncia fecha, hora y lugar para la realización de la prueba de aptitud a determinados nacionales de Estados miembros de la Unión Europea que han solicitado el reconocimiento de la cualificación profesional para la Especialidad de Enfermería Familiar y Comunitaria; se nombra Tribunal y se publica el Anexo definitivo de los aspirantes convocados por Orden SND/983/2022, de 6 de octubre.

https://www.boe.es/boe/dias/2022/11/29/pdfs/BOE-A-2022-19901.pdf

 

L’examen serà el 14 de desembre, i hi ha 4 aspirants estrangers en infermeria responsable de cures generals, 9 en infermeria pediàtrica i 4 en infermeria de salut mental.

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 286 Martes 29 de noviembre de 2022 Sec. III. Pág. 163246

III. OTRAS DISPOSICIONES

MINISTERIO DE SANIDAD

Resolución de 21 de noviembre de 2022, de la Dirección General de Ordenación Profesional, por la que se anuncia fecha, hora y lugar para la realización de la prueba de aptitud a determinados nacionales de Estados miembros de la Unión Europea que han solicitado el reconocimiento de la cualificación profesional para las profesiones sanitarias o especialidad de Enfermería Responsable de Cuidados Generales, Especialidad en Enfermería Pediátrica, Especialidad en Enfermería de Salud Mental, Farmacia, Especialidad de Farmacia Hospitalaria, Fisioterapia, Podología y Especialidad de Análisis Clínicos; se nombra Tribunal y se publica el Anexo definitivo de los aspirantes convocados por la Orden SND/983/2022, de 6 de octubre.

https://www.boe.es/boe/dias/2022/11/29/pdfs/BOE-A-2022-19902.pdf

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.