DOGC Núm. 8801 de 25 de novembre de 2022

Les 7 places estan repartides arreu del territori català, majoritàriament a Barcelona. A Tarragona solament n’hi ha una per al Cos de titulació superior, salut pública.

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8801 – 25.11.2022

CÀRRECS I PERSONAL

DEPARTAMENT DE SALUT

RESOLUCIÓ SLT/3692/2022, de 15 de novembre, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de concurs específic, de set llocs singulars de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut (convocatòria de provisió núm. SA/017/22).

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8801/1938215.pdf

 

S’efectua una altra adjudicació de les places bàsiques de l’Institut Català de la Salut, corresponents a l’edició 2021 del concurs de trasllat obert i permanent.

Entre d’altres categories, hi ha una plaça infermera a les TE.

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8801 – 25.11.2022

CÀRRECS I PERSONAL

DEPARTAMENT DE SALUT – INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT

RESOLUCIÓ SLT/3691/2022, de 22 de novembre, d’adjudicació de l’edició 2021 de la convocatòria única del concurs de trasllat obert i permanent, publicada mitjançant Resolució SLT/2099/2020, de 25 d’agost, al DOGC núm. 8214, de 31.8.2020, la qual està prevista a l’Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat per al desenvolupament de la línia 5.4 del Pla d’ordenació de recursos humans de l’Institut Català de la Salut per al període 2016-2020, per a la potenciació dels processos de mobilitat voluntària.

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8801/1938227.pdf

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.