– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Reunió del CCIIC amb Junts per Catalunya

La roda de contactes amb els grups polítics posa sobre la taula les propostes de millora de la professió infermera per a les quals el CCIIC i les corporacions demanen consens.

La reunió amb responsables de Junts per Catalunya (Junts X Cat) d’avui, 24 de novembre, inicia la roda de contactes amb partits polítics amb representació parlamentària que el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermeres de Catalunya (CCIIC) té agendada per als pròxims dies.

Així doncs, Glòria Jodar, degana del Consell, i Enric Mateo, tresorer del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers del COIB, s’han reunit amb els diputats M. Assumpció Laïlla i Jordi Fàbrega, presidenta i membre, respectivament, de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya.

La reunió ha posat sobre la taula les propostes de millora de la professió infermera que, a petició de Consell i col·legis, s’han d’escometre amb la col·laboració de totes les administracions i grups parlamentaris; iniciatives que han estat ben acollides pels diputats de Junts X Cat.

La Dra. Glòria Jodar, que ja es va reunir amb Manel Balcells i Montserrat Gea –conseller de Salut i directora general de Professionals de la Salut, respectivament (7 de novembre)– i amb Yolanda Lejardi –directora gerent de l’Institut Català de la Salut (15 de novembre)–; ha destacat la importància de “promoure consensos majoritaris i estables a llarg termini que configurin una estratègia, sòlida i de futur, per a les infermeres i el sistema de salut”.

 

Foto de la reunió © Junts X Cat

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.