SalusOne: Curso CFC + webinar bienestar emocional

Las dos novedades de  esta  semana  son un nuevo CURSO CFC, y un nuevo WEBINAR de BIENESTAR EMOCIONAL. 

Nuevo CURSO CFC ?EL PACIENTE CRÍTICO CON TRASTORNOS CARDIOCIRCULATORIOS

Este curso incluye los siguientes temas, incluyendo vídeos en calidad HD: 

 

  • Tema 1. Recuerdo Anatomofisiológico del Sistema Cardiocirculatorio
  • Tema 2. Patologías Cardiocirculatorias en una Unidad de Cuidados Intensivos
  • Tema 3. Procedimientos en pacientes críticos con patologías Cardiocirculatorias
  • Tema 4. Algoritmo del Soporte Vital Avanzado

 

Nuevo Webinar BIENESTAR EMOCIONAL ? COMO INFLUYEN NUESTRAS EMOCIONES EN LA COMUNICACIÓN CON EL PACIENTE

 

En este nuevo webinar, la psicóloga Berta Muñóz nos hablará de como nuestras emociones nos influyen cuando interactuamos con los pacientes, y de cómo aprender a gestionarlas.

Fecha y Hora: martes 22 de NOVIEMBRE a las 19.00 H (Hora Peninsular) 

Inscripción: https://www.salusone.app/explora/webinars/como-influyen-nuestras-emociones-en-la-comunicacion-con-el

Adjunto además un documento de texto con la información de los más de 100 cursos CFC disponibles, para que se lo comuniquéis por mail a todas las colegiadas.

15. CODITA – Nuevo Curso CFC Noviembre 2022

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.