– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Vídeo – Construcción de un molino para la asociación de mujeres de Yamoussa (Senegal)

El  Col·legi  destina  una  part del  seu  Pressupost anual  per Ajuda Humanitària i  Social.  l’any 2019 vam  atorgar l’ajuda al projecte “Construcció d’un molí per a  l’Associación de mujeres de  Yamoussa (Senegal).

Des de África Sawabona, ens  han  fet  arribar  aquesta  informació  i  video.

“Os escribimos para enviaros el informe final del proyecto “Construcción de un molino para la Asociación de Mujeres de Yamoussa  (Senegal)”, ya que nos  fue ootorgada una ayuda económica para realizar el proyecto en noviembre de 2019, tras presentar el proyecto en la Jornada de Ayuda Humanitaria de 2019.

El proyecto tuvo que posponerse por la crisis sanitaria y estado de emergencia ocasionado por la COVID-19 y finalmente comenzó en diciembre de 201. El molino está en pleno rendimiento desde abril y en julio viajamos a terreno para  comprovar su pleno funcionamiento y entrevistar a la población local.

Hemos elaborado un vídeo con todo el proceso, de principio a fin para que podáis ver en primera persona a dónde ha ido vuestra ayuda y conocer un poco más a las personas que habéis ayudado a cambiar su vida.

Aunque la construcción haya terminado, nosotros seguimos haciendo seguimiento semanal del proyecto a través de los cuadernos y estamos en contacto continuo con la Asociación de Mujeres.

Muchas gracias de nuevo por haber confiado en nosotros, sin vosotros este proyecto no hubiese sido posible”.

Podéis ver el vídeo en el siguiente enlace:
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.