– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Enquesta a Infermeres i Infermers. Prevalença de problemes de salut mental i intenció d’abandonament de la professió de les infermeres després de la COVID

Us  fem  arribar la petició que hem rebut del  Departament d’Infermeria de la Universitat de Barcelona per  col·laborar en un estudi,  fent difusió entre les infermeres.

 

Des del departament d’infermeria de la UAB estem duent a terme un estudi en col·laboració  amb la Universidad Pública de Navarra.  Es tracta d’un estudi que ha tingut molt ressò a Navarra (finançat pel Gobierno de Navarra) que demostra l’elevada prevalença de problemes de salut mental i intenció d’abandonament de la professió de les infermeres després de la COVID. Fruit d’aquesta col·laboració replicarem l’estudi a tota Catalunya,

És per això que, per poder accedir a la mostra, et demano la teva col·laboració en la difusió de l’enquesta a infermeres i infermers de teu centre i/o contactes personals.”

 

L’enllaç a l’enquesta és el següent:

https://www.encuestafacil.com/respweb/cuestionarios.aspx?EID=2852148

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.