Formació Fundació Galatea

Si no veus correctament aquesta pàgina, fes clic aquí

Newsletter novembre de 2022

Formació
Fundació Galatea
Competències i habilitats de gestió emocional i relacional
Competències i habilitats de gestió emocional i relacional

3 de novembre

La creixent complexitat dels escenaris en què els professionals de la salut portem a terme la nostra activitat fa necessari el desenvolupament de competències emocionals i relacionals. Aquestes competències estan  adreçades a donar respostes adequades davant reptes cada vegada més exigents i el seu desenvolupament determina, en gran part, el benestar personal i professional dels professionals. Us esperem el 3 de novembre de 9 a 15 hores a la Sala Vilana del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) al Pg. Bonanova, 47 de Barcelona.

Aprèn a gestionar millor els conflictes en els equips de treball i en la relació assistencial
Aprèn a gestionar millor els conflictes en els equips  de treball i en la relació assistencial

7 de novembre

Quan les necessitats, els desitjos, els objectius o els comportaments d’una part no coincideixen amb les expectatives de l’altra, sorgeixen els conflictes. En aquest curs compartirem eines i tècniques per prevenir-losgestionar-los d’una manera més saludable i aconseguir resultats més satisfactoris. La sessió se celebrarà el 7 de novembre de 9 a 16 hores de forma presencial a la Sala Panoràmica del CoMB (Pg. Bonanova, 47 Barcelona).

Habilitats de comunicació: efectivitat terapèutica i salut professional
La tasca dels  professionals de la salut

17 de novembre

La tasca dels professionals de la salut es realitza sempre en escenaris interpersonals als quals les habilitats de comunicació esdevenen part de les competències professionals. Aquestes habilitats són necessàries per millorar la qualitat assistencial i l’efectivitat terapèutica, però també són bàsiques per l’exercici saludable de la professió i el bon funcionament dels equips de treball. Aquesta formació tindrà lloc el 17 de novembre de 9 a 15 hores a la seu del CoMB (Pg. Bonanova, 47 Barcelona).

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.