– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Premi Supercuidadores atorgat a Miguel Márquez col·legiat de CODITA

Miguel Márquez rep el Premio Supercuidadores a la seva trajectòria professional al sector sociosanitari

El fundador del Grup Mimara ha estat guardonat a la categoria ‘Persona física: premi a cuidadors professionals’ i ha rebut el reconeixement per part del conseller delegat de Supercuidadores, Aurelio López-Barajas de la Puerta.

 

Peu de foto: Imatge de Miguel Márquez, fundador del grup Mimara, a l’acte de lliurament del premi.

25 d’octubre de 2022.– El fundador del Grup Mimara, Miguel Márquez, ha estat guardonat als premis que organitza l’empresa líder en serveis i formació sociosanitària SUPERCUIDADORES, en concret a la categoria ‘Persona física: premi a cuidadors professionals’. A més, són uns premis que compten amb S.M. Los Reyes de España, Don Felipe i Doña Letizia, com a Presidents d’Honor.

Es tracta d’un reconeixement a Miguel Márquez per una trajectòria de més de 30 anys d’esforç, dedicació, compromís i cura personalitzada a la gent gran, i la seva atenció especial per millorar la qualitat de vida de les persones. El premi en qüestió ha estat lliurat en un acte dut a terme durant el dia d’avui a la Reial Casa de Correus, i que ha comptat amb la presència de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Així mateix, els guanyadors, tant d’aquesta categoria com a les altres, s’ha decidit en un 50% pel nombre de votacions que ha aconseguit el relat de la pàgina web de Supercuidadores de les persones que s’ha presentat a aquesta categoria, i el 50% restant per la valoració del jurat. En aquest cas, Miguel Márquez va presentar un relat sota el nom “Una trajectòria al servei de la cura personalitzada”.

“Dedico aquest premi a tots els que m’han acompanyat al llarg de la meva vida a la creació de llars responsables per a gent gran i altres col·lectius en risc d’exclusió. Per mi, l’èxit rau en l’amor que hem de sentir cap al nostre sector, i assegurar-nos que les persones grans i les persones més necessitades ocupin un lloc de respecte i creixement”, ha afirmat Miguel Márquez en el discurs una vegada ha rebut el premi, encara que també ha afegit que en nom seu i en el del Grup Mimara “continuarem treballant àrduament per dignificar i personalitzar la cura i amor dels nostres residents”.

A continuació, adjuntem el relat guanyador que va presentar Miguel Márquez.

MIGUEL MÁRQUEZ, UNA TRAJECTÒRIA AL SERVEI DE LA CURA PERSONALITZADA

Miguel Márquez ha dedicat la major part de la seva vida a cura de la gent gran. Va descobrir la seva vocació als 18 anys, quan va decidir ser objector de consciència al servei militar en una residència de la tercera edat. A partir de llavors va iniciar la seva formació com a Auxiliar de Geriatria, Auxiliar de Clínica i, més tard, Infermeria amb la intenció de dedicar-se professionalment al servei de la gent gran.

A més, es va especialitzar en Infermeria Geriàtrica i en Gestió sanitària i sociosanitària, i també Psiquiàtrica. En el seu afany per la millora constant, continua amb la seva formació i actualment està cursant un MBA en gestió d’empresa.

Fa gairebé 30 anys que està dedicat al sector sociosanitari i més de 20 lliurat a la creació de llars per a gent gran. La seva filosofia de treball és el resultat de tota una trajectòria professional en què el tracte personal, el benestar dels residents i de les famílies, la transparència i l’excel·lència en els serveis són els pilars fonamentals d’una política i d’uns processos que han fet del Grup Mimara un referent únic al sector. Miguel posseeix un lideratge natural i un estil propi que inspira tots els professionals a cadascun dels seus centres i imprimeix una empremta diferencial en la forma de treballar i en el creixement sostenible del negoci.

Per a Miguel Márquez, l’èxit rau en l’amor que sent cap a la seva professió i cap a la tasca social que aporta per aconseguir un món més just, social i sostenible, on la nostra gent gran i persones més necessitades ocupin un lloc de respecte i creixement.

Gràcies a la seva tasca, ha rebut diferents reconeixements pel seu lliurament i compromís cap a la cura de les persones, com el ‘Premi trajectòria professional infermeres especialistes CODITA 2021: Premi destinat a reconèixer les infermeres especialistes de qualsevol especialitat que han destacat per la seva trajectòria professional’, un reconeixement que va rebre per part del Col·legi d’infermeres i infermers de Tarragona.

Fundador d’un referent sociosanitari: Grup Mimara

Miguel Márquez i Grup Mimara no s’entenen l’un sense l’altre. Al llarg dels seus més de 20 anys d’experiència, Grup Mimara s’ha especialitzat a crear noves llars per a gent gran on poder contribuir a la seva cura personalitzada i benestar. Seguint el llegat del seu fundador, Miguel Márquez, tot l’equip que forma part del Grup Mimara i, en especial, els professionals i els cuidadors, ressalten pel seu alt grau de compromís social, la seva vocació i excel·lència. Perquè els nostres grans es mereixen el millor.

Amb cinc residències ubicades a diferents municipis de la província de Tarragona (Creixell, Valls, Pla de Santa Maria, Fontscaldes i Segur de Calafell) i una bugaderia industrial que dona servei a les residències i també a clients externs, Grup Mimara destaca per ser un referent a nivell assistencial i social en la cura de les persones, buscant el benestar i el del seu entorn, on prevalgui la qualitat humana, l’excel·lència i el compromís de contribució a una societat més justa, diversa i sostenible. A més, Grup Mimara també és present a tot el territori nacional amb les seves tres residències a Sòria (Tardelcuende, Valdeavellano de Tera i Almazán), els dos centres a Astúries (Siero i Oviedo), el centre de Múrcia, i amb la futura gestió de dos centres més a Tarragona, a Palma de Mallorca i a Sevilla.

D’altra banda, també s’ha oficialitzat la gestió de dos projectes nous més a la ciutat de Tarragona. El primer tractant-se d’un projecte clau en mà -des de l’adquisició de sòl fins a la gestió de la promoció immobiliària-, sota el nom Mimara Tarragona i que té prevista la seva obertura a finals de 2024. Mentre que és segon es basa en el lloguer, per als propers 30 anys, d’un espai al Seminari de la ciutat.

Miguel Márquez, sempre al capdavant de les noves tendències en salut i innovació, aposta també a la seva estratègia per donar una resposta a aquelles persones amb patologies que els afecta al desenvolupament cognitiu. En aquest sentit, el Grup Mimara torna a ser un referent en la implementació de les sales multisensorials a les seves residències. Per dur a terme aquest projecte, part del vostre equip s’ha format i especialitzat en la gestió dels espais Snoezelen, un nou marc conceptual d’intervenció global destinat a proporcionar a les persones estímuls sensorials que facilitin la sensació de benestar a partir de l’estimulació o a partir de la relaxació.

Sobre el Grup Mimara

Al llarg de més de 20 anys d’experiència, Grup Mimara s’ha especialitzat en crear noves llars per a persones grans i també d’atenció a persones amb trastorn mental sever. La missió del grup és garantir i millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant un servei individualitzat que s’adapta a les necessitats físiques, socials i emocionals dels seus col·lectius i de la comunitat, comptant amb el millor equip especialitzat, multidisciplinar i vocacional del sector.

Amb cinc residències ubicades a diferents municipis de la província de Tarragona (Creixell, Valls, Pla de Santa Maria, Fontscaldes i Segur de Calafell) i una bugaderia industrial que dóna servei a les residències i també a clients externs, Grupo Mimara destaca per ser un referent a nivell assistencial i social en la cura de les persones, buscant el benestar i el del seu entorn, on prevalgui la qualitat humana, l’excel·lència i el compromís de contribució a una societat més justa, diversa i sostenible. A més, Grupo Mimara també és present a tot el territori nacional amb les seves tres residències a Sòria (Tardelcuende, Valdeavellano de Tera i Almazán), els dos centres a Astúries (Siero i Oviedo), el centre de Múrcia, i amb la futura gestió de dos centres més a Tarragona, a Palma de Mallorca i a Sevilla.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.