JORNADA D’INFERMERES D’URGÈNCIES I EMERGÈNCIES CODITA 2022

Ahir  va  tenir  lloc  la Jornada Infermeres d’Urgències i Emergències  CODITA 2022,  al  Seminari  de Tarragona,  amb  assistència  d’unes  200 persones.  Amb la  col·laboració de:  SALUSPLAY,  A.M.A.  i el  Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (Delegació Territorial Tarragona).

Aquestes  són  les premiades:

PREMI A LA MILLOR COMUNICACIÓ:

Formació en “Human Tools” en els professionals d’Urgències i Emergències

Autora: Maria Pilar Vallano Laina

Hospital Comarcal Mora d’Ebre

 

 

PREMI A LA MILLOR EXPERIÈNCIA:

“ La nostra experiència en la gestió del maneig del dolor pediàtric al servei d’urgències” 

AUTORES: Rosa Maria Llasat Ramón, Míriam Sempere Bogaril, Núria Pié Dols

Hospital Santa Tecla, Tarragona

 

 

PREMI AL MILLOR POSTER:

EFECTES DE LA PANDÈMIA PER LA COVID EN LA SALUT MENTAL DE LES PERSONES ATESES EN UN HOSPITAL COMARCAL AL SERVEI D’URGÈNCIES

Autores: Olga Domènech Gil, Aida Colomina Castells, Esther Llort Escote,  Laia Ejarque Cortes

Hospital Comarcal Mora d’Ebre

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.