– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Abierta la matrícula cursos expertos universitarios online de ISFOS

CURSOS ONLINE  EXPERTOS UNIVERSITARIOS DE ISFOS

Ya te puedes matricular en los cursos expertos universitarios online de ISFOS, que darán comienzo el próximo jueves 10 de noviembre de 2022.  De 500 horas de duración y certificados por la  UNIR, dan derecho a la obtención de 20 créditos ECTS, que te permitiran conseguir puntos en oposiciones y bolsas de empleo, trabajar en el extranjero, promocinar en tu lugar de trabajo, conseguir el traslado a otro centro o comunidad autónoma o acceder a una especialidad.

DURACIÓN: 500 horas

CRÉDITOS:  20  ECTS

MODALIDAD: Online

FECHAS:  10/11/2022 al 20/05/2023

TÍTULO EXPERTO UNIVERSITARIO:  Expedido por la UNIR

SEGUIMIENTO:  Tutor  personal

Haciendo clic en  el  siguiente enlace podrás consultar  la oferta de  cursos expertos universitarios online de  ISFOS  y profundizar en los programas académicos de cada uno de ellos.

EXPERTOS ONLINE:    https://www.isfos.com/oferta-formativa/expertos-universitarios/online/

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.