– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

EBOOK + WEBINAR ALIMENTACIÓN SALUDABLE

Os  informamos  de las novedades semanales de SalusOne:

 

✅ DESCARGA GRATIS SOLO hasta este domingo día 16 el EBOOK:? DOSIFICACIÓN FARMACOLÓGICA. CALCULO DE DOSIS.

Ya puedes descargarte el manual en el que encontrarás fórmulas muy útiles para realizar un correcto cálculo de dosis farmacológica en el día a día de tu actividad profesional.

Enlace para la descarga: https://www.salusone.app/explora/descargas/dosificacion-farmacologica-calculo-de-dosis

 

Nuevo Webinar ALIMENTACIÓN SALUDABLE  ALIMENTACIÓN CONSCIENTE

En este nuevo webinar de alimentación saludable, la nutricionista Andrea Sorinas nos dará pautas para ser más conscientes de lo que comemos y que serán muy útiles en el día a día.

Fecha y Hora: martes 18 de octubre  a las 18.30 H (Hora Peninsular)

Inscripción: https://www.salusone.app/explora/webinars/alimentacion-consciente?Video=917

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.