Webinar ¿Vacunar a los niños frente a la gripe?

¿Vacunar a los niños frente a la gripe?

Con la llegada del otoño comienza la época de vacunación y por ello, desde ISFOS hemos creído conveniente organizar el webinar gratuito “¿Vacunar a los niños frente a la gripe?”, un encuentro promovido por el Consejo General de Enfermería, en colaboración con AstraZeneca, que tendrá lugar el próximo jueves 13 de octubre de 16:00 a 18:00 h.

La influenza es una infección respiratoria que puede causar complicaciones graves, especialmente en los niños pequeños. En este webinar tendrás la oportunidad de conocer de la mano de grandes expertos si poner la vacuna contra la gripe a los niños es la mejor manera de prevenir la enfermedad.

Fecha:  13  de octubre de 2022

Hora inicio:  16.00 h.

Duración:  2 horas    (de  16:00  a  18:00 h)

Precio:  Gratuito

Acreditación:  Certificado  de  asistencia

Modalidad: Online

Una  vez concluidas las ponencias, los  participantes tendrán la oportunidad de trasladar preguntas a los  expertos.

 

INSCRIBETE  AQUÍ:

https://intranet.isfos.com/inscripcion/cge/index/idPrograma/97

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.