WEBINAR – Novetats en les recomanacions de vacunació a Catalunya: nou calendari de vacunacions

Us informem que el proper dimecres dia 14 de setembre es farà una sessió per a presentar les Novetats en les recomanacions de vacunació a Catalunya:  nou calendari de vacunacions.  Aquest webinar està adreçat a tots els professionals sanitaris relacionats amb la vacunació i prevenció de la infecció.

Data: 14 de setembre de 2022

Hora: 13 a 14.30 hores

Enllaç inscripció

 

PROGRAMA

Benvinguda i presentació

Sra. Carmen Cabezas Peña

Secretaria de Salut Pública 

Nou calendari de vacunacions a Catalunya

Sra. Montse Martínez Marcos

Servei de Medicina Preventiva 

La importància de la vacunació contra l’herpes zòster

Sr. Albert Selva O’Callaghan

Servei Medicina interna. Hospital Vall d’Hebron 

Estratègies de vacunació en població adulta

Sra. Araceli Blancas Loras

Infermera Responsable SeGIV Vallès Oriental

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.