– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

EBOOK + WEBINAR BIENESTAR EMOCIONAL – Novedades Semanales SalusOne

Nuevo EBOOK descargable COMUNICACIÓN Y DIFUSIÓN DE LA INFORMACIÓN DIGITAL EN SALUD

Ya puedes descargarte este nuevo Ebook donde encontrarás como difundir información digital en salud.

Enlace para la descarga: https://www.salusone.app/explora/descargas/comunicacion-y-difusion-de-la-informacion-digital-en-salud

 

Nuevo Webinar BIENESTAR EMOCIONAL  EL SUICIDIO: IMPACTO DE UNA REALIDAD EN LA SOMBRA

En este webinar, la Dra. en psicología Silvia Arribas nos va a hablar sobre esta realidad cada vez más presente y de su impacto.

Adjunto imagen del webinar con el logo del Colegio.

Fecha y Hora: martes 13 DE SEPTIEMBRE a las 19.00 H (Hora Peninsular)

Inscripción: https://www.salusone.app/explora/webinars/el-suicidio-impacto-de-una-realidad-en-la-sombra?Video=885

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.