CONVOCATÒRIA PLAZAS EIR 2022- 2023

                          CONVOCATÒRIA  PLAZAS   EIR   2022 –  2023

Benvolguts col·legiats/des,

Amb data  2 de setembre de 2022, ha estat publicada al Butlletí Oficial de l’Estat (B.O.E) “Orden SND/840/2022, de 26 de agosto, por la que se aprueba la oferta de plazas y la convocatoria de pruebas selectivas 2022 para el acceso en el año 2023, a plazas de formación sanitaria especializada para las titulaciones universitarias de grado/  licenciatura/diplomatura de Medicina, Farmacia, Enfermería y del ámbito de la Psicología, la Química, la Biología y la Física”.

Les places convocades són 1.961 repartides entre les diferents especialitats, obstètric ginecològica, salut mental, treball, pediatria,  familiar i comunitària i  geriatria.

Els interessats podran realitzar electrònicament la presentació de sol·licituds a través de la seu electrònica del Ministeri de Sanitat, utilitzant el model 790, el qual el podeu obtenir gratuïtament a:

https://sede.mscbs.gob.es/ciudadanos/procAdministrativos.do?tipo=detallar&cod=080420

 

El termini de presentació de les sol·licituds serà del  5 al 19 de setembre del 2022. La localitat de l’examen per als aspirants catalans serà Barcelona o  Girona.

La prova serà el 21 de gener del 2023.

Si voleu obtenir més informació, us adjuntem el link del B.O.E., on podreu fer les Consultes que escaiguin:

https://www.boe.es/boe/dias/2022/09/02/pdfs/BOE-A-2022-14414.pdf

 

Plazas EIR 2022-23-CCAA y evolucion plazas EIR-ultimos 10 años

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.