– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

EL MINISTERI DE SANITAT HA ANUNCIAT L’OFERTA MÉS GRAN DE FORMACIÓ SANITARIA ESPECIALIZADA

Les especialitats d’Infermeria Familiar i Comunitària i Infermeria Obstetrico-Ginecològica les que concentren més places.

Infermeria de Salut Mental, amb l’increment percentual més gran, un 14%.

El Ministeri de Sanitat ha anunciat l’oferta més gran de places de Formació Sanitària Especialitzada (FSE) de la història del Sistema Nacional de Salut (SNS), amb un total d’11.112 per al 2022/2023, fet que suposa un increment de més d’un 5% respecte de l’anterior convocatòria.

L’anunci arriba després de la celebració, el 20 de juliol, de dos plens extraordinaris del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS), un d’ells monogràfic sobre Recursos Humans al SNS.

En el cas concret de la professió infermera, és Redacción Mèdica qui avança dades i destaca que de les 1.981 places IIR, Familiar i Comunitària i Obstetrico-Ginecològica seran les especialitats amb més places. Ara bé, és la Infermeria de Salut Mental la que experimentarà l’increment percentual més gran (14%) i sumarà 311 places.

Estabilització de la plantilla del SNS

Aquest increment de places forma part de la bateria de mesures impulsada pel Consell Interterritorial per millorar els recursos humans al SNS i entre les quals es troben l’estabilització de més de 67.300 places, per concurs o per concurs oposició, en funció de la circumstància de la plaça.

A aquestes accions s’uneixen sengles reials decrets com la modificació de la Llei de l’Estatut Marc del personal estatutari dels serveis de salut–que limita la temporalitat– i el que, a proposta dels ministeris de Sanitat i Universitats, regula la Formació transversal de les especialitats en Ciències de la Salut i els criteris per crear nous títols d’especialista o diplomes d’àrea de capacitació específica.

Nota de premsa:      Més informació

 

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 173  Miércoles 20 de julio de 2022 Sec. I Pág. 102998
I. DISPOSICIONES GENERALES
MINISTERIO DE LA PRESIDENCIA, RELACIONES CON LAS CORTES Y MEMORIA DEMOCRÁTICA
Real Decreto 589/2022, de 19 de julio, por el que se regulan la formación transversal de las especialidades en Ciencias de la Salud, el procedimiento y criterios para la propuesta de un nuevo título de especialista en Ciencias de la Salud o diploma de área de capacitación específica, y la revisión de los establecidos, y el acceso y la formación de las áreas de capacitación específica; y se establecen las normas aplicables a las pruebas anuales de acceso a plazas de formación en especialidades en Ciencias de la Salud.

Butlletí en PDF

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.