– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 182. Sábado 30 de julio de 2022

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 182  Sábado 30 de julio de 2022 Sec. III Pág. 110296

III. OTRAS DISPOSICIONES

MINISTERIO DE SANIDAD

Corrección de errores de la Resolución de 20 de octubre de 2020, de la Dirección General de Salud Pública, por la que se valida la Guía para la indicación, uso y autorización de dispensación de medicamentos sujetos a prescripción médica por parte de las/os enfermeras/os: Heridas.

https://www.boe.es/boe/dias/2022/07/30/pdfs/BOE-A-2022-12790.pdf

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 182  Sábado 30 de julio de 2022 Sec. III Pág. 110297

III. OTRAS DISPOSICIONES

MINISTERIO DE SANIDAD

Corrección de errores de la Resolución de 30 de junio de 2022, de la Dirección General de Salud Pública, por la que se validan las Guías para la indicación, uso y autorización de dispensación de medicamentos sujetos a prescripción médica por parte de las/los enfermeras/os de: Hipertensión, y la de: Diabetes mellitus tipo 1 y tipo 2.

https://www.boe.es/boe/dias/2022/07/30/pdfs/BOE-A-2022-12791.pdf

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 182  Sábado 30 de julio de 2022 Sec. III Pág. 110298

III. OTRAS DISPOSICIONES

MINISTERIO DE SANIDAD

Corrección de errores de la Resolución de 8 de julio de 2022, de la Dirección General de Salud Pública, por la que se valida la Guía para la indicación, uso y autorización de dispensación de medicamentos sujetos a prescripción médica por parte de las/os enfermeras/os: Quemaduras.

https://www.boe.es/boe/dias/2022/07/30/pdfs/BOE-A-2022-12792.pdf

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.