Webinar: Cuidados del paciente VIH: bienestar psicológico, estigma y comunicación con la enfermera

nscríbete ya a nuestro próximo webinar “Cuidados del paciente VIH: bienestar psicológico, estigma y comunicación con la enfermera”. Ponentes expertos en el tema analizarán e incidirán en la importancia del papel de las enfermeras en los cuidados de las personas que viven con VIH en el momento actual después del primer caso detectado hace 40 años. Abordar de forma multidisciplinar el bienestar de las personas es clave para mejorar su percepción sobre su salud y su calidad de vida además de luchar contra el estigma. Recomendaciones para facilitar la adherencia y seguimiento adecuado del tratamiento, así como para mejorar la comunicación en la consulta y acompañar al paciente son aspectos fundamentales en la atención de las personas con VIH y donde la enfermería desempeña un papel fundamental.

Un encuentro gratuito organizado por ISFOS, el Instituto Superior de Formación Sanitaria del Consejo General de Enfermería, en colaboración con Gilead, que tendrá lugar el próximo miércoles 29 de junio de 16:00 a 17:30.

Reserva ya tu plaza y obtén tu certificado de asistencia con el sello de ISFOS.

Inscripciones

Cuidados del paciente VIH:
bienestar psicológico, estigma
y comunicación con la enfermera
Fecha:
Miércoles 29 de junio de 2022 – de 16:00 a 17:30 h.Intervienen:
D.ª Emma Fernández González.
Enfermera VIH. Hospital Clínic de Barcelona.
D. Jordi Puig Pla.
Sociedad Española Interdisciplinaria del SIDA (SEISIDA), Enfermero VIH. Hospital Germans Trias i Pujol (Barcelona)
Modera:

D. Íñigo Lapetra Muñoz.
Director de Comunicación del Consejo General de Enfermería.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.