– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Grup Mimara i el Col·legi d’infermers i infermers de Tarragona signen un acord de col·laboració

  • Es tracta d’un conveni que beneficia a les col·legiades de CODITA perquè puguin gaudir dels serveis i les cures personalitzades que ofereix el Grup Mimara cap als seus usuaris
  • “Aquest acord mostra el compromís de les nostres dues entitats amb la societat tarragonina, a més de ser un nou exemple de cura envers la societat i els més grans”, ha afirmat Miguel Márquez, fundador del Grup Mimara

Tarragona, 22 de juny de 2022.- El Grup Mimara continua ampliant la seva xarxa de col·laboracions i aquest cop ha arribat a un acord amb el Col·legi d’infermers i infermers de Tarragona. El conveni entre les dues entitats consisteix en un descompte del 15% sobre la tarifa vigent establerta per plaça residencial per a les col·legiades de CODITA i/o familiars de primer grau. Tot això s’ha dut a terme amb l’objectiu que les col·legiades del Col·legi puguin gaudir dels serveis i les cures personalitzades que ofereix el grup sociosanitari cap als seus usuaris.

Durant l’acte de la signatura del conveni hi ha estat presents el fundador del Grup Mimara, Miguel Márquez, juntament amb la presidenta del Col·legi d’infermers i infermers de Tarragona, Lluïsa Brull.

“És un plaer poder comptar sempre amb el suport de CODITA i de la seva presidenta, la Sra. Lluïsa Brull. És una manera d’unir forces. Aquest acord mostra el compromís de les nostres dues entitats amb la societat tarragonina, a més de ser un nou exemple de cura envers la societat i els més grans”, ha assenyalat Miguel Márquez.

 “Estem satisfets amb aquest acord amb el Grup Mimara perquè suposa un benefici per a la cura i salut de les nostres col·legiades i les seves famílies”, ha afirmat Lluïsa Brull.

Cal comentar que es tracta d’una mostra més del gran compromís i col·laboració entre el Grup Mimara i CODITA, que ja anteriorment han entrellaçat llaços. Així mateix, és una nova aposta del Grup Mimara per continuar creixent en el seu camí per ser un referent a nivell assistencial i social en la cura de les persones, buscant el seu benestar i el del seu entorn.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.