– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Jornada sobre la infermeria de pràctica avançada. Marc organitzatiu i regulatori

Us informen sobre la  Jornada sobre la infermeria de pràctica avançada. Marc organitzatiu i regulatori, adreçada a professionals de la infermeria amb l’objectiu de donar a conèixer l’estat actual de la infermera de pràctica avançada, els resultats de l’estudi IPACAT 2018-2022 així com el marc normatiu i perspectives de futur.

La Jornada organitzada per la Subdirecció General d’Ordenació i Desenvolupament Professional-Direcció General de Professionals de la Salut en col·laboració amb la Càtedra de Direcció, Gestió I Administració Sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les dates de realització de la 1a edició el 15 de juny de 2022, de 14:00 a 16:00 h, en Modalitat: síncrona en línia.

Adjuntem programa.

Les persones que vulguin participar a la sessió hauran d’accedir al formulari abans del dia 13 de juny de 2022, una vegada rebuda i validada la inscripció rebreu un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a la Jornada.

Programa

Inscripcions

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.