Manifestació en defensa de les infermeres i del sistema de salut, el 18 de juny a Madrid

Si et preocupa com està la infermeria, no hi pots faltar!!!

Manifestació en defensa de les infermeres i del sistema de salut, el 18 de juny a Madrid

CODITA posa un autobús gratuït per anar-hi que sortirà el mateix 18 al matí des de Tortosa i Tarragona

Aquesta manifestació del proper 18 de juny a Madrid està convocada per Unidad Enfermera, amb l’objectiu de reclamar les millores urgents que necessita el sistema de salut i les seves professionals. Serà una protesta multitudinària, la més gran feta fins ara i, on les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre no hi podem faltar.

És el nostre moment, hem de reclamar solucions perquè ens hi juguem la nostra jubilació, el reconeixement de la Categoria A, ser més infermeres,  i  la millora de les nostres condicions laborals.

Hi serem totes: col·legis, universitats, sindicats, associacions.

No hi pots faltar!!!!!!!!!!!!

Apunta’t a través del següent formulari!!!

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.