4 webinars en Incontinència Urinària

Se realizará en 4 días y a aquellos que asistan a las 4 sesiones recibirán un certificado de asistencia.

Día 1 de junio 2022:
La importancia del papel de la Enfermera en el manejo de la Incontinencia Urinaria (1h): -Introducción a la Incontinencia Urinaria (I.U) -Repaso anatómico fisiológico. -Incontinencia Urinaria y calidad de vida (apoyo con testimoniales reales depacientes). -Prevalencia -Formas de aparición de la I.U. -Valoración enfermera e importancia del papel de la enfermera en el plan decuidados con respecto al manejo de la I.U.

Dia 8 de junio 2022:
Prevención y manejo de la Incontinencia Urinaria de Esfuerzo y Vejiga neurógena (1h) -¿Qué es? -¿Cómo se produce? -Prevalencia -Factores de riesgo -Valoración -Tratamientos: -I.U. de Esfuerzo: Ejercicios de Kegel, Conos vaginales, BolasChinas, Electroestimulación, Biofeedback. -Vejiga neurógena: Reeducación vesical, Cateterismo intermitente,Tratamiento farmacológico.

Dia 15 de junio 2022:
Problemas de piel y lesiones por humedad vinculadas a la I.U. (1h) -La piel -Funciones y PH -Cambios estructurales y funcionales en edad avanzada -Condiciones indispensables para mantener la piel sana -Prevención -Lesiones por humedad vinculadas a la I.U. -Prevalencia e impacto social y económico -Características, diferencias y cómo detectarlas -Indicación enfermería para la prevención -Soluciones para cada tipo de lesión -Casos clínicos y resultados

Dia 22 de junio 2022: Cuidados centrados en la persona: Plan de cuidados individualizado para el manejo de I.U. (1h) -Valoración del paciente para tratamiento paliativo. -Errores para evitar -Prescripción de productos financiados para la I.U

Inscripciones

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.