Web-App: Tiva Cuidadores

Un  grup de professores- investigadores del  Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, conjuntament amb professores de la UB i amb el suport de la Diputació de Tarragona, porten un temps desenvolupant la seva recerca  sobre temes relacionats amb el suport a les  cuidadores familiars de malalts crònics de manera presencial i on-line, tema en el que tenen múltiples publicacions nacionals e internacionals.
Aquest equip posa a disposició d’aquelles infermeres interessades,  la Web-App: Tiva Cuidadores, dirigida a potenciar la salut de les cuidadores de persones amb cronicitat.
És una APP, gratuïta, on es proposen activitats gammificades per millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores, fer que adquireixin hàbits saludables i promoguin activitats generadores de Salut Mental Positiva. A més a més, els resultats de les investigacions fetes apunten que  aquesta aplicació pot disminuir la sobrecàrrega que genera el cuidar a una persona dependent.
A la infografia adjunta trobareu més informació sobre la APP, així com un petit vídeo demostració i les dades de contacte per poder sol·licitar l’accés per que la pugueu prescriure a les persones cuidadores.
Les investigadores principals

  • Dra. Carme Ferré-Grau Professora emèrita Universitat Rovira i Virgili
  • Dra. Núria Albacar-Rioboó,responsable ensenyament Infermeria Campus Terres de l’Ebre

Enllaç infografia

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.