– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Baixa col·legial per impagament de quotes

El passat 19 d’abril, es va reunir la Comissió Deontològica del CODITA, i per a donar compliment al mandat recollit en els estatuts del Col·legi (article 55 i concordants de la Resolució JUS/1129/2017, de 10 de maig , per la qual s’inscriuen al Registre de col·legis professionals de la Generalitat de Catalunya els Estatuts del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona), es va decidir fixar en el termini d’un any, el màxim de temps acumulable per a donar de baixa col·legial definitiva a aquelles/s col·legiades/ts que no paguin regularment les seves quotes col·legials, un cop requerides/ts formalment per a poder cancel·lar el deute pendent.

En el moment en què es procedirà a la baixa col·legial, aquells/es infermers/es que resultin afectades, estaran exercint la professió al marge del marc legal vigent, amb tots els riscos que aquest fet comporta, ja que deixaran d’estar cobertes/s per la pòlissa de responsabilitat civil, que les/els cobreix d’una possible reclamació judicial per una eventual mala praxi professional, a la vegada que deixaran de rebre la resta de serveis col·legials.

Així us ho comuniquem per al vostre coneixement.
Estem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.