El consell de Col·legis d’Infermeres de Catalunya es reuneix amb el PSC i el Conseller de Salut

El Consell es va reunir el dimecres 27 d’abril amb el Conseller de Salut, Dr. Josep Maria Argimon a qui també han fet arribar les principals demandes del col·lectiu infermer.

En el mateix dia, el Consell i les quatre presidentes dels col·legis professionals s’han trobat amb Sara Jaurrieta, secretària de Salut del PSC, seguint en la ronda de reunions amb els partits per demanar compromís polític. En la trobada, on també han assistit les presidentes dels quatre col·legis oficials d’infermeres i la degana del Consell, ha servit per explicar a Sara Jaurrieta la realitat de les infermeres a casa nostra.

Sobre la taula s’han posat demandes històriques com la falta d’infermeres, el reconeixement de la Categoria A o la poca presència de les infermeres a les taules de decisió.

  • Fotografies:
    (superior) Degana i presidentes amb el conseller de Salut i la directora general de Professionals de la Salut.
    (inferior) Reunió amb la secretaria de Salut del PSC.

Més informació aquí

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.