– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

VIII Caminada “A bon pas fem salut”

12Sortida: des de l’esplanada interior del Camp de Mart, davant de l’edifici del Serveis Territorials del Departament de Salut 

S’adreça a: persones de totes les edats. 

Recorregut urbà de poca dificultat. Sessió d’escalfament inicial i sessió d’estirament posterior a la caminada. 

Inscripcions en línia o per telèfon: 977 22 41 51 i 977 21 11 89. Places limitades. 

També us podeu inscriure presencialment a: 

  • Agència de Salut Pública de Catalunya: av. de Maria Cristina, 54 de Tarragona (matí) 
  • Col·legi de Veterinaris: c. de Sant Antoni Maria Claret, 10 de Tarragona (matí i tarda) 
  • Consell Esportiu del Tarragonès: c. de Zamenhoff, 5 de Tarragona (matí) 
  • Oficina de Compromís Social: Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili: av. de Catalunya, 35 de Tarragona 

Més informació

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.