Declaració de la Renda 2021

Et volem informar, que les quotes col·legials satisfetes durant l’any 2021 (de gener a desembre) al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, per un import de: DOS-CENTS QUATRE EUROS AMB QUARANTA-DOS CÈNTIMS (204,42 euros), es poden deduir íntegrament de la declaració de la renda.

GENER – JUNY: 105,42€
JULIOL – DESEMBRE: 99,00€
TOTAL: 204,42€

Si vas causar alta al 2021,també et pots deduir els 148,00 euros que vas pagar en concepte de Nou Ingrés.
NOU INGRÉS: 148,00€

Arts.  19  Llei IRPF  i  10 Reglament,  estableix:  “Una  vegada determinat el rendiment íntegre del treball,  es  podrà deduir les quotes satisfetes a Col·legis Professionals,  amb  el  límit màxim de  500,00 euros anuals, només quan la  col·legiació tingui  caràcter obligatori”.

PD: Només s’ha de ficar l’import que correspongui a la casella 0015, no és necessari adjuntar cap document.

Descarregar informació en PDF

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.