Les infermeres de Tarragona donen 6.000 euros en ajuda humanitària a Ucraïna

Des dels primers dies de l’enfrontament bèl·lic a Ucraïna, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) ha treballat per buscar la millor manera d’ajudar a la població civil, sempre víctima de les guerres.

Finalment, aquest suport i ajuda s’ha concretat en una donació total de 6.000 euros que es vehicularà a través de 3 ONG que estan treballant directament sobre el terreny. Concretament, s’han donat 2.000 euros a l’ONG ADRA, que treballa en més de 130 països per afavorir el seu desenvolupament, a més de portar a terme programes d’ajuda immediata a emergències, com és en aquest cas, la guerra a Ucraïna. També 2.000 euros més per ACNUR, l’agència de la ONU per als refugiats, i finalment 2.000 euros més al Fondo de Ayuda Humanitaria del Consejo Internacional de Enfermeras (CIE) que està portant a terme una campanya d’ajuda a través de la compra de material sanitari destinat a Ucraïna.

Aquesta quantitat correspon a l’ajuda de la Comissió d’Ajuda Humanitària de CODITA que cada any destina el 0.7% del pressupost del Col·legi a projectes d’ajuda humanitària i social.  Enguany i donat el context, s’ha decidit destinar la partida a ajudar a la població civil de Ucraïna.

Finalment, les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre, col·legiades a CODITA, expressen el seu rebuig frontal a tota mena de guerra i  demanen als governs de tots els països europeus que facilitin una resolució pacífica al conflicte.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.