Lluïsa Brull toma posesión de su cargo como presidenta del Colegio de Enfermería de Tarragona

A. ALMENDROS.- “Los principales objetivos que tenemos son la transparencia del colegio, conseguir que las enfermeras se les considere categoría A1, la jubilación a los sesenta y luchar por mejorar las ratios de las enfermeras”, enumera Lluïsa Brull durante su toma de posesión como presidenta del Colegio de Enfermería de Tarragona (Codita).

Ella, junto con una parte del equipo, seguirá al frente del colegio tarraconense y durante este segundo mandato seguirán velando por los intereses profesionales de las colegiadas de la provincia. “En los próximos cuatro años también trabajaremos incansablemente desde el colegio para que las enfermeras estén en las tablas de decisiones, una petición que ya hemos hecho llegar tanto al Gerente de la Región Sanitaria de Terres de l’Ebre como de Tarragona; ya es hora de que aportemos nuestra experiencia, capacidad y experiencia a las políticas de salud de este país”, añade Brull.

Abandono
La presidenta del Colegio de Enfermería de Tarragona ha hecho también un llamamiento a las administraciones para que se mejore la situación de las enfermeras ya que se sienten abandonadas tras estos dos años de pandemia. “Las enfermera están muy cansadas y están un poco desanimadas porque durante meses se aplaudió mucho nuestra labor, pero una vez terminado todo estamos en el mismo punto que antes dela pandemia”, resalta Brull.

La toma de posesión en imágenes

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.