Infermers de Ucraïna han de formar civils en primers auxilis

La greu situació que es viu a Ucraïna amb l’explosió de la Guerra ha comportat que el Consell Internacional d’Infermeres (CIE) hagi celebrat una cimera on analitzar la greu situació que els professionals sanitaris viuen en plena guerra, i demana que es respecti els centres hospitalaris i els civils durant el conflicte.

L’actual situació de crisi per la guerra es suma a un moment molt delicat dels professionals de la salut que havien estat lluitant sense parar durant els darrers dos anys contra la pandèmia.

Tot plegat, fa que des de el Consell General d’Infermeres on també hi està CODITA s’expressi la màxima solidaritat amb les companyes infermeres de Ucraïna així alhora que es mostra total disposició per acollir els refugiats que, d’acord amb els convenis entre Governs, puguin arribar aquí.

Més informació

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.