Webinar: Oportunidades de vacunación en la época post-COVID-19

El próximo miércoles 9 de marzo de 17:00 a 19:00 tendrá lugar el próximo webinar “Oportunidades de vacunación en la época post-COVID-19”, una iniciativa del Consejo General de Enfermería en colaboración de Pfizer.

El encuentro gratuito está dirigido a aquellos profesionales de enfermería que quieran conocer de la mano de grandes expertos las últimas novedades en el ámbito de la vacunación, los datos más recientes relativos a la vacunación frente al COVID-19 y profundizar sobre la importancia de revisar el calendario de vacunación desde la consulta de enfermería, para asegurar la correcta inmunización de la población.

Los asistentes obtendrán un certificado de asistencia con el sello de ISFOS, el Instituto Superior de Formación Sanitaria del Consejo General de Enfermería.

Más información

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.