WEBINAR: INFORMATIVO EIR 2023

Si estás pensando en presentarte al EIR el próximo año y te gustaría conocer de primera mano en que consiste el curso EIR de SalusPlay, puedes inscribirte gratuitamente al próximo webinar online.

El webinar se realizará el próximo miercoles 2 de Marzo a las 19.00 (hora peninsular).

Entre los asistentes al webinar se sorteará ? una plaza gratuita para realizar el Curso EIR 2022/2023.

Inscripción al webinar: https://m.salusplay.com/preparar-eir-metodo-care-rep

INFORMACIÓN DEL CURSO

El Curso Online del Centro de Alto Rendimiento EIR de SalusPlay comenzará el 1 de abril de 2022, y al estar colegiada tendrás 100€ de descuento al matricularte con la opción de cuotas mensuales.

Principales características del curso:

  • Podrás compaginar estudio, trabajo y familia con nuestro método.
  • Simulacros bajo presión para aprender a gestionar los tiempos del examen.
  • Clases de gestión emocional para controlar los nervios el día del examen.

Si tienes alguna duda, puedes mandar un WhatsApp al 692063088 o escribir un email a [email protected].

Puedes informarte y realizar la inscripción a través del siguiente enlace: https://www.salusplay.com/eir/curso

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.