– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Canvis en el calendari de vacunacions a Catalunya

El proper dia 25 de febrer, es farà la presentació de les noves recomanacions de vacunació per aquest 2022 a Catalunya mitjançant un webinar amb el títol “Canvis en el Calendari de vacunacions a Catalunya”. Aquest webinar està adreçat a tots els professionals sanitaris relacionats amb la vacunació.

Dia: 25 de febrer de 2022
Hora: de 13 a 14.30
Programa:

Benvinguda:
Hble. Sr. Josep Maria Argimon i Pallàs
Conseller de Salut

Presentació:
Sra. Carmen Cabezas Peña
Secretaria de Salut Pública

Canvis en el Calendari de vacunacions a Catalunya:
Sra. Montse Martínez Marcos
Servei de Medicina Preventiva
Secretaria de Salut Pública

Recomanacions de vacunació contra la meningitis B:
Sr. Pepe Serrano
Pediatre d’Atenció Primària
Societat Catalana de Pediatria
Membre del Consell Assessor de Vacunacions de Catalunya

Recomanacions de vacunació contra l’HZ:
Sr. Xavier Martínez Gómez
Servei de Medicina Preventiva
Hospital Vall d’Hebron

Inscripcions

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.