– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Continuïtat al capdavant del Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona

L’actual presidenta, Lluïsa Brull, amb una part de l’equip renovat, seguirà 4 anys més al capdavant de CODITA, i durant aquest segon mandat, seguiran vetllant pels interessos professionals de les col·legiades, fomentant la visió social de les infermeres tarragonines, la seva competència i autonomia, alhora que treballar per a oferir des del Col·legi una  formació de qualitat i  fomentar la recerca infermera.

La nova Junta amb àmplia representació territorial de Tarragona i Terres de l’Ebre té com a un dels objectiu marcats la defensa de la professió treballant per aconseguir el reconeixement de la Categoria A i la presència de les infermeres a les taules de decisions.

“Seguirem reclamant a les institucions sanitàries corresponents el reconeixement de la Categoria A per a les infermeres que treballen al sector públic. Categoria a la que tenen dret donat que som graduades universitàries” explica Lluïsa Brull, presidenta de CODITA i afegeix “en el propers 4 anys també treballarem incansablement des del Col·legi perquè les infermeres estiguin a les taules de decisions, una petició que ja hem fet arribar tant al Gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre com de Tarragona; ja es hora que aportem la nostra expertesa, capacitat i experiència a les polítiques de salut d’aquest país”. I més enllà de les taules de decisions, conclou “ens cal també més reconeixement professional, no hem d’oblidar, per exemple. que només un 3% de les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre ocupen llocs directius i de gestió”.

Durant el primer mandat, CODITA ja ha aconseguit que infermeres de Tarragona i de Terres de l’Ebre estiguin presents en els òrgans col·legials infermers, tant a nivell nacional, en el Consejo General de Enfermeria, com en el Consell de Col·legis d’Infermeres de Catalunya, que actualment té per Degana a la infermera Estrella Martínez, membre de l’actual Junta de CODITA.

Si aquests son els principals objectius a nivell extern, internament la nova Junta de CODITA vol aconseguir un col·legi que ajudi, assessori i faciliti gestions a les seves infermeres. Per això, es farà una inversió per millorar l’atenció virtual col·legial i es potenciarà la feina de les 14 comissions ja existents.  A més, la nova Junta es compromet a congelar les quotes que ja es van reduir el primer mandat.

La nova Junta de CODITA

Sra. Lluïsa Brull Gisbert. Presidenta. Viu a Roquetes. Master of Science in Nursing. Infermera especialista en salut mental. Té amplia experiència en gestió, experta en gestió de serveis d’ infermeria; ha desenvolupat càrrecs de supervisora i d’adjunta a la direcció de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Experta i formadora en seguretat del pacient. És autora de nombroses publicacions i comunicacions. Consellera del Consell Català de Col·legis d’Infermeres de Catalunya.

Sra. Nuria Illamola Navarro. Vicepresidenta. Viu a La Riera de Gaià.  Infermera especialista en infermeria del treball. Màster en Salut  i Prevenció de Riscos Laborals. Postgrau en atenció Prehospitalària i Hospitalària Urgent i postgrau en malalt crític. Actualment és infermera al servei d’urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

Dr. Gerard Mora López. Secretari. Viu a Roquetes. Doctor en Ciències de la Infermeria. Màster en Ciències de la Infermeria i Màster en Atenció Prehospitalària i Hospitalària Urgent. Professor titular del Departament d’Infermeria al Campus Terres de l’Ebre. Ha treballat com a infermer clínic territorial a l’atenció primària i l’àrea de crítics a l’ Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Instructor/director  del Consell Català de Ressucitació.  Autor de diverses publicacions i ha guanyat nombrosos premis de recerca. Conseller del  Consell Català de Col·legis d’Infermeres de Catalunya.

Sra. Montserrat Alcoverro Faneca. Tresorera. Viu a Bot. Màster d’Urgències i Emergències, Màster Gestión y Liderazgo en los cuidados de Enfermería, Postgrau Atenció Prehospitalària Urgent, Postgrau Cures al Pacient Crític, Postgrau CADI. Infermera amb Certificat CEU per la SEMES.  Instructora Suport Vital Bàsic i DEA. Actualment  és Infermera assistencial del SEM a les unitats terrestres a les Bases Roquetes i l’Aldea. Autora de múltiples comunicacions i col·laboradora/avaluadora  en treballs de investigació i tesis doctorals.

Dra. Estrella Martínez Segura. Vocal I. Viu a Tortosa. Doctora en Ciències de la Infermeria. Màster en Ciències de la infermeria. Màster en Couselling i guies de cuidatges infermers i en la Gestió per processos. Actualment directora d’infermeria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i Degana del Consell Català de Col·legis d’Infermeres de Catalunya  Ha estat supervisora d’urgències del mateix centre. Professora associada al Departament de la Universitat Rovira i Virgili. Àmplia experiència docent com a instructora de seguretat de la SEMES i triatge. Autora de diferents publicacions.

Sra. Dolors Faiges Redó. Vocal II.  Viu a Tarragona.  Màster en Gestió d’Equips i Serveis Sanitaris d’Atenció Primària. Màster en Ciències de la Infermeria. Màster en cures d’Infermeria a l’Atenció Primària. Especialista Universitari en Salut Familiar. Postgrau en Salut Pública. Infermera d’Atenció Primària a la Xarxa sanitària i Social de Santa Tecla des de l’any 2000. Amplia experiència en Gestió, 15 anys de Coordinadora de l’ABS de Torredembarra. Responsable de Cronicitat i de Salut Comunitària de la infermeria d’Atenció Primària de la Xarxa. Professora associada a la URV des de l’any 2011. Membre de la Comissió de Comunitària de CODITA des del l’any 2015.

Sra. Laia Gonzalez Samora. Vocal III. Viu a Reus. Màster en intervencions Infermeres en Emergències i Urgències. Titulació de Post-grau en Assistència Integral al Malalt Crític amb Patologia Cardiovascular i/o Respiratòria en l’àmbit Prehospitalari i Hospitalari. Post Grau Universitari en Atenció Prehospitalària Urgent.  Experta Universitària en cuidatges de ventilació mecànica i via aèria en Infermeria. També en el malalt politraumatitzat i en els cuidatges específics de pacients pal·liatius. Infermera de la Base Terrestre Móra d’Ebre, SVA Reus i UCI Hospital Sant Joan de Reus. Col·laboració docent en pràctiques clíniques de l’ensenyament d’infermeria i post-graus universitaris a la Unitat de Cures Intensives i SVA, participació docent en jornades, tallers i sessions. Diverses publicacions en congressos i revista en l’àmbit del malalt crític, com col·laboració en estudi multicèntric internacional.  Membre del Grup de Treball Incidents de Múltiples Víctimes de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Sra. Gemma Martínez Santiago. Vocal IV. Viu a Valls. Diplomada Universitària d’Infermeria per la Universitat de Barcelona. Llevadora per la Université Libre de Bruxelles.  Postgrau en Nutrició bàsica i comunitària. Experta universitària en teràpies alternatives, cures naturals i complementàries. Especialitzada en alletament matern,  sol pelvià, violència de gènere i salut mental perinatal. Experiència professional en sala de parts i atenció primària. Treballa actual ment a l’ASSIR Valls- Institut Català de la Salut.  Referent en violència de gènere i salut mental , forma part de les comissions per a l’erradicació mutilació femenina i  abordatge de violència de gènere. Membre del Consell de Dones de Valls. Vocal llevadora del CODITA des de l’any 2013 al 2017.

Sra. Eva Álvarez Díaz. Vocal V. Viu a Cambrils. Infermera especialista en infermeria del treball. Tècnic Superior de Prevenció de Riscos Laborals amb les tres especialitats: Seguretat en el Treball, Higiene i Ergonomía, i Psicosociologia. Actualment és Cap del Servei de Prevenció mancomunat que integra quatre empreses: Institut Pere Mata, Villablanca Serveis Assistencials, Bellissens i Fundació Villablanca, Fundació Privada (Marinada).

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.