Composició Nova Junta de Govern del CODITA

Aquest dijous, 10 de febrer de 2022, un cop el passat 3 de febrer, la mesa electoral va proclamar la ÚNICA CANDIDATURA que es va presentar al procés electoral convocat el 19 de gener, ha pres possessió la nova junta de govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Els membres que composen la nova junta de govern són:

  • Presidenta: Lluïsa Brull Gisbert
  • Vicepresidenta: Núría Illamola Navarro
  • Secretari: Gerard Móra López
  • Tresorera: Montserrat Alcoverro Faneca
  • Vocal I: Estrella Martínez Segura
  • Vocal II: Dolors Faiges Redó
  • Vocal III: Laia Gonzàlez Samora.
  • Vocal IV: Gemma Martínez Santiago
  • Vocal V: Eva Àlvarez Díaz

La Junta entrant vol reconèixer i agrair el treball realitzat als membres de la junta sortint, així com transmetre a tots els col·legiats la il·lusió i entusiasme per continuar treballant per la totalitat d’infermeres de la província de Tarragona.

La Junta de Govern.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.